Assalamulaikum =)



MY SCHOOLMATES, SINCE 2008.
SORRY TINGGALKAN KEJAP SCHOOLMATES NI.
NOW DAH JUMPA BALIK T_T EHEKS.

Eh hai korang. Amacam weekend korang? Weekend i sesejak takde class ni, mula lah nak menyusun jadual (muahahahaha jangan lah tanya, menyusun jadual ni memang hobi I muahahaha) dan pura-pura busy dengan aktiviti jogging di pagi dan petang hari, mengemas bilik, mengemas baju, menyusun kertas, menyusun buku, reading some novels (yang entah bila nak habes sebab last time beli almost 18 novels with intention nak habeskan waktu cuti sem. ERM SILA MASUK  TONG SAMPAH ANGAN-ANGAN NI), and effortlessly menyiang ikan dan menumis bawang di dapur demi sup ayam versi diet. Al-maklumlah, sentiasa target nak size XS (kalau boleh nak XXXXXS tinggal rangka tulang je), tapi tak capai-capai pun target. Nak salah kan ayam goreng kepci macam durjana pulek seorang Ainaa. Muehehehe! 

SO. Right after i settle exam (law paper), hewhew lega nak mampus walaupun berasa macam law-less sangat waktu jawab. I managed untuk gather dengan kawan-kawan sekolah menengah dulu, kawan sekelas, kawan kelas sebelah, kawan usik mengusik, naik bas pun nak memilih bas yang mana yang best homaiiii. Which i start berpisah lepas PMR and kiteorang habeskan sisa waktu lepas sekolah main myspace, cinta monyet, lepak klcc tapi tak nak lepak aeon, hupload gambar entah apa-apa (tapi style kot =P each one of us dah pakai digital single lens reflect. Hahaha one of self-appreciation adalah memuji diri sendiri LOL). Gathering and bonding time setelah berabad lama tak jumpa. Tapi i malu-malu kucing bila kena tegur dengan the kumbangs:

EH KENAPA KAU DIAM AINAA? KAHKAH! #thatmoment #akumakinpenyeganselepasitew


Cake sempena sambutan belated birthday January Babies. Erm paling sedap dalam kemensah! Nak lagi please? =P

By kembar Azam & Azim



Since the kumbangs semua sado-sado, jadi mengipas kayu arang lah kerja mereka.
Kita makan jelah. Ahaks!




One of our menu! Super delicious Spaghetti Carbonara by Atiqah (yang acah-acah hot sentiasa)
Menu lain: Ayam Bakar, Sotong Bakar, Whipped Potato, Nuggets and Kuih Apam (by me haha), Cocktail by gegadis pingitan. Apa lagi eh?

Ala terasa lapar lah pulek, nak makan semua tapi nak diet. Tsk tsk.


SILA FRAME-KAN GAMBAR NI SIZE A1 =)
#makcikjualnasilemak




Okei. Dah habes semua.
Harap kita boleh jumpa lagi, nanti. Bila entah hahahaha! Sila lah plan yaaaaaaa I mengikut je, sementara semua bujang nih muahahahahaha. Anyway, goodluck korang yang tengah habeskan study degree, master, tengah job hunting and yang tengah husband hunting tu. Kahkah!

Okei bai. Nak perap muka dengan Aqua Sleeping Essence malam ni. Harap esok pagi bangun muka terus licin macam kulit telur =)