Hai selamat pagi semua! =)

Sedap kan first title for my entry aku? Huhu. Oh btw, blog ni baru established hari ni. Entah tetibe kenapa hati aku yang keras ni nak create belog dan blogging tak tentu fasal, (sebelum ni tak nak pulak). Yela, maybe aku tengok kakak aku hampir setiap hari duduk mengadap laptop, notebook segala bagai (before SPM) berblogging je. Aku pun terpengaruh dan nak jugeeekkkkk, kan kan kan?

So kepada sesiapa yang baru juga melawat belog aku yang aku baru create ni, aku nak ucapkan terima kasih cuols! I is terharu level entah lah nak.

Okay dah tak nak merepek panjang-panjang. Hari ni 23 November 2010 kan? Ehem ehem ehemmmmmm. Hokhokhok terbatuk pulak. Sebenarnya hari ni adalah hari jadi bekas cikgu aku dekat sekolah, iaitu Cikgu Ahmad Hasif atau Cikgu Hasif (panggilan murid-murid) atau nama Facebooknya Hasif Asniz (kahkahkah). OMGGGGG, masih ingat bedey cikgu kita T_T Cikgu aka Crush :P
Btw, take good care of yourself and goodluck in whatever you do for your future cikgu Hasif!

Btw.... akhir bulan ni result PMR keluar OMGGGGGG gais! Memang geela la kan. Tak tahu nak jadi yang tak sabar atau nak jadi yang neves. Lol. Kepada semua yang menduduki PMR exam pada tahun ini especially my best friends evah yang banyak support aku dari belakang tepi kiri dan kanan ahahahaa!

Nur Ain Anis, Nuratiqah, Nur Farrah Farhanah, Nur Afeqah Amira, Mu'ammar, Azzam Iskandar, Amir Aizat, Azwan Zakariah, my classmate 3 Cekal, 3 Amanah, 3 Bakti, sedara-mara, kawan-kawan Twitter, Facebook dan Myspace, okay ramai lagi. Mohon terasa '95 peeps. Semoga kejayaan mengiringi kita semua!